fbpx
Трайна лазерна епилация

Търсене в сайта

Трайната лазерна епилация е една от най-популярните козметични услуги в света. Практически, когато се говори или пише за лазерна епилация в България се има предвид тази услуга, а не „окончателната лазерна епилация“, която е медицинска дейност.

Трайната лазерна епилация има много предимства. Процедурите са много евтини, бързи, безболезнени, могат да се извършват през лятото, дори и при кожа с тен. След процедурата кожата остава гладка и без окосмяване за няколко седмици или месеци. При част от случаите, след повече на брой визити, е възможно да се постигне и по-трайно или окончателно изчезване на окосмяването.

traina epilacia

Причината за този ефект е, че при трайната лазерна епилация се работи с параметри, които са гарантирано безопасни за кожата, но са недостатъчни за да се унищожи необратимо космения фоликул. Окончателната епилация има своите недостатъци, но ефектът се запазва много години след последната процедура.

На практика на българския пазар в момента единствено EpiPro предлага лазерна епилация с ОКОНЧАТЕЛЕН ефект.

Защо предлагаме трайна лазерна епилация, след като извършваме успешно ОКОНЧАТЕЛНА?

Защото сме установили, че част от хората предпочитат този подход – кратки, бързи и евтини процедури. При нас клиентите на тази услуга получават и допълнителни бонуси – тя се провежда в среда с хигиена по медицински стандарти, а извършващите я специалисти са обучени и в теорията и практиката на окончателната лазерна епилация.

Освен това ние вярваме, че нашите клиенти и пациенти трябва да взимат информирани решения и да пристъпват към извършване на определен тип процедури с реалистични очаквания за резултатите.

Трайна епилация можем да постигнем и с IPL фотоепилация.

 Ето тук, можете да научите повече за разликата между oкончателна, трайна и домашна лазерна епилация.

Запишете час

EpiPro София

кв. Лозенец, ул. Любата 12, оф. 4
 
🕔 Работно време: 
Понеделник 10:00 - 18:00 ч.   
Вторник 11:00 - 19:00 ч.
Сряда 08:30 - 19:00 ч.
Четвъртък 11:00 - 19:00 ч.
Петък 08:30 - 19:00 ч.
Събота 09:00 - 17:00 ч.
Неделя почивен ден

EpiPro Стара Загора 

ул. Цар Калоян 18 - партер
 
🕔 Работно време: 
Понеделник  10:00 - 19:00 ч.
Вторник 10:00 - 19:00 ч.
Сряда 10:00 - 19:00 ч.
Четвъртък 10:00 - 19:00 ч.
Петък 10:00 - 19:00 ч.
Събота 10:00 - 18:00 ч.
Неделя почивен ден

Уеб дизайн М-Дизайн Студио

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Повече Ok