Окончателна лазерна епилация

Търсене в сайта

При EpiPro окончателният ефект от лазерната епилация е доказан с годините факт, а не маркетингов трик. Причината - ние сме лекари и за нас всеки клиент на EpiPro е пациент, когото обследваме и анализираме, за да назначим индивидуално лечение или, иначе казано, параметри на работа. Резултатите от нашата работа се основават на научен подход, съчетан с огромен практически опит.

 

okonchatelna epilacia

Всяка една процедура на услугата ОКОНЧАТЕЛНА лазерна епилация в EpiPro включва:

 • Анализ на обработваната област – машинно измерване на пигментацията на кожата, оценка на окосмяването – дебелина и цвят на косъма, дълбочина на космения фоликул, особености на анатомичната област;
 • Определяне на метод на работа (параметри и техника на процедурата) с една от най-добрите апаратури в света, изцяло според Вашето индивидуално състояние. Целта е постигане на ОКОНЧАТЕЛНА епилация. Това е възможно благодарение на нашето ноу-хау;
 • Грижа за Вашия комфорт преди, по време на процедурата и след нея, съобразяване с индивидуалните Ви усещания и нужди;
 • Безплатни контролни прегледи и консултации.

 

Предимствата:

 • ОКОНЧАТЕЛНА епилация на съответната област за период не по-малък от 18 години след последната процедура. БЕЗ ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ И ПАРИ ЗА ПОДДЪРЖАЩИ ПРОЦЕДУРИ;
 • Малък брой визити – обикновено между 4 и 8 – за постигане на ОКОНЧАТЕЛЕН ефект;
 • Големи интервали от време между процедурите (не по-малко от 2 месеца, в зависимост от областта). БЕЗ „ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ“ ПОСЕЩЕНИЯ С ФИКСИРАНИ ПЕРИОДИ;
 • Комфорт – липса на окосмяване дори през по-голямата част от интервалите между процедурите;
 • По-малка финансова инвестиция за целия курс от процедури до постигане на ОКОНЧАТЕЛЕН ефект. БЕЗ СКРИТИ РАЗХОДИ ЗА „ПОДДЪРЖАЩИ“ ПРОЦЕДУРИ.

 

Недостатъци:

 • Времетраенето на една процедура е по-голямо, заради индивидуализирания подход;
 • Ако имате тен на кожата на съответната област, ще отложим процедурата, за да можем да постигнем обещания ОКОНЧАТЕЛЕН ефект.

Според FDA, за да се определи ефекта от лазерната епилация като окончателен (перманентен), е необходимо не по-малко от 85% от космите в третираната област да са изчезнали или да са се трансформирали в мъховидни. Този резултат трябва да се запази за период по-дълъг от естествената фаза на покой (телоген) на косъма.

В нашата практика ние наблюдаваме почти 100% изчезване на окосмяването, като резултатът се запазва над 18 години след последната процедура. Този ефект се дължи на изключително ефективните параметри на работа, които са индивидуални за всяка една област, която обработваме. Така ние постигаме избирателно загряване на космения фоликул до около 90 градуса по Целзий, което води до необратимото му унищожаване.

Окончателната лазерна епилация е медицинска услуга, която се различава от трайната и козметичната лазерна епилация по ефекта, но и по потенциала за нежелани ефекти. Затова тази процедура трябва да се контролира от лекари, които са компетентни в областта на заболяванията на кожата, т.е. дерматолози. EpiPro стъпва на опита на Дерматологични центрове „Lege Artis“, чийто основен фокус през близо 20-годишната им работа е именно лазерната дерматология.

Ето тук, можете да научите повече за разликата между oкончателна, трайна и домашна лазерна епилация.

 

Повярвайте в окончателния ефект на оригиналната лазерна епилация EpiPro и ни се доверете!

 

 

 

Запишете час

EpiPro София

кв. Лозенец, ул. Любата 12, оф. 4
 
🕔 Работно време: 
Понеделник 10:00 - 18:00 ч.   
Вторник 11:00 - 19:00 ч.
Сряда 08:30 - 19:00 ч.
Четвъртък 11:00 - 19:00 ч.
Петък 08:30 - 19:00 ч.
Събота 09:00 - 17:00 ч.
Неделя почивен ден

EpiPro Стара Загора 

ул. Цар Калоян 18 - партер
 
🕔 Работно време: 
Понеделник  10:00 - 19:00 ч.
Вторник 10:00 - 19:00 ч.
Сряда 10:00 - 19:00 ч.
Четвъртък 10:00 - 18:00 ч.
Петък 10:00 - 19:00 ч.
Събота 10:00 - 18:00 ч.
Неделя почивен ден

Уеб дизайн М-Дизайн Студио

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Повече Ok