fbpx
Блог

Търсене в сайта

Разликите между окончателна и трайна лазерна епилация

Окончателното премахване на окосмяването чрез лазерна епилация EpiPro?

В EpiPro смело и доказано твърдим, че извършваме окончателно премахване на окосмяването посредством лазерна епилация. Това означава, че след като приключи курсът от средно 6 процедури (през 3-4 месеца), минимум 85% от обработваните области ще са перманентно без косми, при повечето пациенти този процент е над 90%. Също така няма да имате нужда от постоянни поддържащи процедури или от една-две процедури на година след няколко години. Звучи обещаващо и е реалност! Когато попитате за цените обаче, понякога ви се струват високи. Нека проверим защо и така ли е в действителност.

Окончателна или трайна лазерна епилация - ефект Как се прави окончателна лазерна епилация?

Окончателната епилация се прави с максимално натоварване на уредите и по-дълги процедури, поради естеството на работа. Това амортизира aпаратурата за лазерна епилация по-бързо. Освен това при нас всяка процедура започва с обстоен преглед с цел дефиниране на параметрите на работа на лазера за различните части на тялото – те са индивидуални всеки път и именно това е предпоставка за окончателен ефект. Този подход означава повече време за работа не само на лазерите, а и на нашите медицински специалисти. Така за да предложим качествена услуга, себестойността на процедурите се повишава.

Окончателна или трайна лазерна епилация - краен ефект

 

Но дали процедурите окончателна лазерна епилация са по-скъпи в дългосрочен план? И тук не говорим за промоции.

Сметнете сами. Взимаме за пример областта на подмишниците. Нейната стандартна цена (без специални оферти) при нас е 50 лв. на процедура за жени. За окончателно премахване на окосмяването ще са необходими средно 6 процедури (при някои хора са достатъчни  5, при други може да се наложат 7, затова казваме средно 6). Процедурите се извършват през минимум 2 месеца. Максимален период няма, понеже ефектът от веднъж направена процедура не се губи. Това означава, че ако се придържате към минималния период на процедурите, за 1.5-2 години ще инвестирате 300 лв. и повече няма да имате косми в тази зона. Няма да харчите и за поддържащи процедури.

 

А Вие колко процедури лазерна епилация сте направили до сега?

Сега пресметнете сами колко процедури сте направили до момента, на каква стойност, колко още ще трябва да направите, ако ви е останала мотивация; добавете стойността на „поддържащите“ процедури. Не пропускайте да включите и времето, което си ангажирате всеки месец за тази цел досега и в бъдеще.

Доверете ни се и се уверете сами в резултата! С времето ще установите, че инвестицията си е заслужавала.

Вижте нашите специални оферти за окончателна лазерна епилация.

 

Запитване за свободен час

Това не е потвърждение.

Ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане, за да потвърдим избрания от Вас час или за да Ви предложим друг свободен.

В момента сме доста заети, но ще направим всичко по силите си да Ви предоставим желания час.

Моля, запишете Вашето име
Invalid email address.

Invalid Input
Моля, изберете локация.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Въведете кода Invalid Input

Първото посещение в EpiPro задължително е за консултация. При нас тя е безплатна. Измерваме фототипа на кожата Ви, преглеждаме космите, затова на тази консултация трябва да дойдете с видимо окосмяване в областите, които желаете да третираме.

След това правим тестове в избрани области. По време на тях можете да усетите степента на дискомфорт, ако изобщо има такъв – това е индивидуално. Давате ни обратна връзка как се чувствате. Резултатите от тестовете са важни за нас, за да определим как реагира кожата Ви на използваните параметри на работа с уредите.

По време на консултация ще отговорим на всички Ваши въпроси относно процедурите, подготовката за тях, какво да очаквате непосредствено след процедура, няколко месеца по-късно, колко време ще продължи целият курс процедури и колко на брой се очаква да бъдат те до достигане на окончателен ефект.

Нашите служители ще Ви информират какви са цените и текущите промоции, от които можете да се възползвате. Заплащането на процедурите става в брой, по банков път – чрез банков превод, на ПОС терминал или чрез PayPal. Предлагаме и възможност за разсрочване на плащанията чрез наш партньор. Кандидатства се на място при нас.

EpiPro София

кв. Лозенец, ул. Любата 12, оф. 4
🕔 Работно време: 
Понеделник 10:00 - 18:00 ч.   
Вторник 11:00 - 19:00 ч.
Сряда 08:30 - 19:00 ч.
Четвъртък 11:00 - 19:00 ч.
Петък 08:30 - 19:00 ч.
Събота 09:00 - 17:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.            +359 886 092 944

EpiPro Стара Загора 

ул. Цар Калоян 18 - партер
🕔 Работно време: 
Понеделник  10:00 - 19:00 ч.
Вторник 10:00 - 19:00 ч.
Сряда 10:00 - 19:00 ч.
Четвъртък 10:00 - 19:00 ч.
Петък 10:00 - 19:00 ч.
Събота 10:00 - 18:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.              +359 887 077 307
                     +359 883 918 802

Уеб дизайн М-Дизайн Студио