Щастливи сме да споделим с Вас...

EpiPro е млада компания. Ние стъпихме върху опита на дерматологичен център "Lege Artis" в областта на лазерната и IPL фотоепилация, наследихме немалко пациенти, но трябваше да се докажем отново и да продължим и развием наследените традиции на високо качество на предлаганите услуги.

Няма по-точен критерий за нашия успех от мнението на пациентите ни. Кой друг би могъл да каже по-добре, дали пътя, който следваме е верен?! Затова ние непрекъснато Ви питаме и слушаме внимателно какво ни отговаряте.

Щастливи сме да споделим с Вас, че само за една календарна година, хората които са ни се доверили са се увеличили повече от два пъти, а общият брой процедури, които сме направили - повече от два и половина пъти.

Разбира се, тези резултати могат да се дължат просто и на добър маркетинг. Затова основен повод за нашата гордост е оценката, която давате за качеството на услугата, която предлагаме. Над 94 % от Вас са оценили ефекта от процедурите, които са направили, като "Отличен", а над 70 % от новите ни пациенти идват по препоръка на приятел или друг близък човек.

Скъпи приятели, благодарим Ви за оценката и доверието! Ние осъзнаваме отговорността си пред Вас. Уверяваме Ви, че единствените промени, които планираме са насочени само към все по-ефективни и по-качествени услуги, а единственият ни стимул за развитие е Вашата оценка.

Благодарим Ви за щастието, което ни подарихте!

Ще продължим заедно - напред и нагоре!