Synchro NdYAG

Synchro Norm UK SmallПлатформата Synchro, произведена от DEKA – Италия,  е класически мощен дългопулсов Nd:YAG лазер, с дължина на вълната 1064 nm. Както всички съвременни апарати от този тип, той е предназначен предимно за терапия на разширени капиляри и венектазии, както и други съдови промени по кожата на лицето и тялото. Освен с такава цел, Nd:YAG лазера би могъл да бъде използван и за премахване на нежелано окосмяване, предимно при пациенти с много тъмна кожа, както и за неаблативно подмладяване на лицето. Теоретично, може да се прилага и за лечение на гъбични заболявания по ноктите на стъпалата, но високата себестойност на този вид терапия я прави трудно приложима в практиката.

DEKA (Италия) е един от водещите производители на медицинска лазерна техника в Европа с дългогодишни традиции, свързани с иновативност и качество на произвежданата апаратура.

Апаратът се състои от командно табло, операционен контрол панел, сензорен екран и няколко различни по големина накрайника (1.5 – 10 mm), които се различават по размера на диаметъра на лазерният лъч, като по този начин се контролира прецизно обработваната площ, както и дълбочината на проникване на лазерното лъчение. Вградената калибрираща система гарантира прецизно дозиране на енергията, гарантирайки висока ефективност с максимална безопасност. Synchro Nd:YAG притежава и охлаждаща кожата система на принципа на криогенен спрей, който апаратът изстрелва преди и/или след лазерния импулс.

Можете да прочетете повече тук.

Цени