История

1999 г.

Поръчка и закупуване на първия за страната рубинен лазер за окончателна епилация.

 

2001 г.

Рубиненият лазер е заменен с втората за страната патентована IPL система за окончателна епилация Quantum HR.

 

2002 г.

Организиране и провеждане на първата за страната научна конференция, посветена на приложението на IPL технологията в дерматологичната практика, с участието на над 70 дерматолози от Югоизточна България.

 

2007 г.

Закупуване на Lumenis One – високотехнологична апаратура за окончателно премахване на нежелано окосмяване дори при пациенти с тъмна кожа и фини косми.

 

2009 г.

Закупуване на Nd:Yag лазер с интегрирано охлаждане на кожата, подходящ за епилация при комбинацията тъмна кожа/тъмни косми.

 

2013 г.

Закупуване на GentleLase Pro – последно поколение александритен лазер на един от световните лидери в областта на медицинските лазери – американската компания Candela. Високата пикова мощност на импулса, съчетана с впечатляваща бързина (2 импулса в секунда), голям работен диаметър на лазерния лъч и нова система за комфортно охлаждане на кожата променят представата за ефективна лазерна епилация.

 

След като през 1999 година въведохме лазерната епилация в България, сега отново единствени в страната разполагаме с четири машини за епилация, което ни осигурява уникална гъвкавост. От една страна е възможността да постигаме окончателна епилация при почти всички видове окосмяване и за всеки цвят на кожата*, а от друга – предлагаме варианти за лазерна и IPL фотоепилация, индивидуализирани спрямо изискванията на конкретния пациент по отношение на цена, комфорт, скорост и краен резултат.

 

* В рамките на последните постижения на медицинската наука и технология.