Новини

Търсене в сайта

EpiPro е млада компания. Ние стъпихме върху опита на дерматологичен център "Lege Artis" в областта на лазерната и IPL фотоепилация, наследихме немалко пациенти, но трябваше да се докажем отново и да продължим и развием наследените традиции на високо качество на предлаганите услуги.

Няма по-точен критерий за нашия успех от мнението на пациентите ни. Кой друг би могъл да каже по-добре, дали пътят, който следваме е верен?! Затова ние непрекъснато Ви питаме и слушаме внимателно какво ни отговаряте.

Щастливи сме да споделим с Вас, че само за една календарна година, хората които са ни се доверили са се увеличили повече от два пъти, а общият брой процедури, които сме направили - повече от два и половина пъти.

Разбира се, тези резултати могат да се дължат просто и на добър маркетинг. Затова основен повод за нашата гордост е оценката, която давате за качеството на услугата, която предлагаме. Над 94 % от Вас са оценили ефекта от процедурите, които са направили, като "Отличен", а над 70 % от новите ни пациенти идват по препоръка на приятел или друг близък човек.

Скъпи приятели, благодарим Ви за оценката и доверието! Ние осъзнаваме отговорността си пред Вас. Уверяваме Ви, че единствените промени, които планираме са насочени само към все по-ефективни и по-качествени услуги, а единственият ни стимул за развитие е Вашата оценка.

Благодарим Ви за щастието, което ни подарихте!

Ще продължим заедно - напред и нагоре!

Запишете час

EpiPro София

  кв. Лозенец, ул. "Любата" 12, офис 4 

 Работно време:
 
Понеделник:   11:00 - 19:00 ч.
Вторник:          10:00 - 18:00 ч.
Сряда:               11:00 - 19:00 ч.
Четвъртък:     10:00 - 18:00 ч.
Петък:               10:00 - 18:00 ч.
Събота:             09:00 - 17:00 ч.
Неделя:            почивен ден

EpiPro Стара Загора

ул. ”Цар Калоян” 18 - партер

Работно време:
 
Понеделник до петък: от 10:00 до 18:00ч.

Почивни дни: събота и неделя

Уеб дизайн М-Дизайн Студио

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Повече Ok