Quantum HR

Търсене в сайта

QSR Unit left RGB

Системата IPL Quantum SR/HR е първата медицинска машина, основана на IPL технологията. Апаратът използва интензивна пулсираща светлина за избирателно въздействие на разнообразни кожни проблеми, свързани с патология на кръвоносните съдове, пигментни изменения, някои видове белези и други. Това е първият апарат в света, получил през 1999 година одобрение от FDA (Американска агенция по медикаменти и храни) за "Перманентна редукция на нежелано окосмяване".

Принципът на действие се основава на Теорията за селективна фототермолиза, съгласно която чрез използване на светлина с определени физични характеристики е възможно избирателно въздействие върху патологични промени, при щадене на здравата кожа.

На командното табло се изобразяват всички контролируеми параметри на светлинните импулси, както и изразходваните за процедурата импулси, които са основата на ценообразуването на извършената услуга.

Главата, с която се работи, съдържа пулсиращия светлинен генератор, оптичната насочваща система, както и охлаждащият кожата елемент на Пелтие.

Въпреки "достойната" си възраст, IPL Quantum SR/HR представлява златен стандарт в IPL фототерапията, като превъзхожда значително ефикасността на други "по-съвременни" апарати. Когато се използва компетентно, IPL Quantum SR/HR се представя като отличен помощник на дерматолога в терапията на различни кожни заболявания, особено при пациенти с по-скромен бюджет.

Запишете час

EpiPro София

кв. Лозенец, ул. "Любата" 12, офис 4

Работно време:
Вторник, четвъртък и петък
от 10:00 до 18:00 ч.
Понеделник и сряда
от 11:00 до 19:00 ч.
Почивни дни: събота и неделя

EpiPro Стара Загора

ул. ”Цар Калоян” 18 - партер

Работно време:
 
Понеделник до петък: от 10:00 до 18:00ч.

Почивни дни: събота и неделя

Уеб дизайн М-Дизайн Студио

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Повече Ok